Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАУште еден топол и сончев ноемвриски ден

Уште еден топол и сончев ноемвриски ден

vreme 3

И денешниот ден ќе биде сличен на претходните од изминатава недела. Западниот регион ќе биде сосема ведар додека во неколку делови од истокот се очекува мала облачност. Утринската температура ќе се движи од 6 до високи 10 степени Целзиусови, а дневната ќе варира од предел до предел: западниот до 21, источниот предел и северниот тек на Вардар до 24 а јужниот ќе достигне и до максимални 26 степени Целзиусови.

Главниот град со слично, ведро време, каде утринската температура се очекува да изнесува максимални 6, а дневната 23 степени Целзиусови.