Friday, Feb 21, 2020
HomeИздвојувамеТоксиколози: Мотивирани сме за рап и убави моменти

Токсиколози: Мотивирани сме за рап и убави моменти

На гости кај Џоле, Кацар и Сиги, хипхоп артисти обединети како Токсиколози кои за Позитив откриваат кои се нивните мотиви во рап музиката и во секојдневието, што недостасува на македонската сцена и што мислат за новите трендови. Опуштено, искрено и без цензура, дознајте повеќе за развојот на рапот во Македонија, нивните настапи и репутацијата на раперите.

Целото интервју со Токсиколози може да го погледнете на нашиот канал на YouTube.

Новинар
Христијан Станоевиќ