Saturday, May 30, 2020
HomeДЕНЕШНАПолитикаТевдовски: Манипулации се обвинувањата за големи задолжувања

Тевдовски: Манипулации се обвинувањата за големи задолжувања

Tevdovski

Сите патници кои имаат летови од скопскиот аеродром „Александар Велики“ на седми, осми и деветти август, треба да пристигнат на аеродромот три до четири часа порано од времето на полетување.

10без10 Македонија 04 Август 2017 34 0
ТАВ: на 7, 8 и 9 август патниците на скопскиот аеродром да доаѓаат четири часа порано – aerodrom skopje avioni

Како што информира ТАВ Македонија, ова е поради дополнителните безбедносни мерки кои ќе бидат применети на аеродромот по повод одржувањето на УЕФА Супер Куп натпреварот.