Friday, Jun 5, 2020
HomePosts Tagged "ребалан на буџетот"

Сите патници кои имаат летови од скопскиот аеродром „Александар Велики“ на седми, осми и деветти август, треба да пристигнат на аеродромот три до четири часа порано од времето на полетување. 10без10 Македонија 04 Август 2017 34 0 ТАВ: на 7, 8 и 9 август патниците на

Read More