Sunday, Jul 5, 2020
HomePosts Tagged "загатка"

Во едно мало гратче има двајца бербери. Дуќанот на едниот од нив е секогаш среден. Подот и прозорците секогаш се совршено исчистени, а наоколу мириса убаво. Берберот секогаш е насмеан, носи убава кошула, чевлите му се светнати и има убава и уредна фризура. Дуќанот на

Read More

Кога во прашање е загатка гавранот е секогаш спремен да ја реши! Тие се екстремно интелегентни, чуствуваат емпатија кон својот вид а воедно младите се собиираат во таканаречени „тинејџерски банди“. Погледнете зашто гавранот е на врвот од кралството на птици.

Read More