Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Гавранот – една од најинтелигентните птици на планетата!

Видео: Гавранот – една од најинтелигентните птици на планетата!

Кога во прашање е загатка гавранот е секогаш спремен да ја реши! Тие се екстремно интелегентни, чуствуваат емпатија кон својот вид а воедно младите се собиираат во таканаречени „тинејџерски банди“. Погледнете зашто гавранот е на врвот од кралството на птици.