Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "Во прво лице"

,,Во прво лице” е насловот на изложбата која вечерва ќе биде отворена во Битолската Магаза при Завод и Музеј Битола. „Во прво лице“ претставува избор на дела од истоимената изложба одржана во периодот април-мај годинава во Национална галерија на Македонија, објект Мала станица, и на истражувачкиот проект „Автопортретот

Read More