Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "веридба"

Многумина ја сакаа, но само еден успеа да и го украде срцето. Откако Каролина Гочева и официјално објави дека ќе се мажи со своето момче, Михаил Корубин, социјалните мрежи се преплавени со честитки поради убавата вест. Една меѓу првите кои јавно и ја честитаа свршувачката на

Read More