Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "Каролина Гочева"

Многумина ја сакаа, но само еден успеа да и го украде срцето. Откако Каролина Гочева и официјално објави дека ќе се мажи со своето момче, Михаил Корубин, социјалните мрежи се преплавени со честитки поради убавата вест. Една меѓу првите кои јавно и ја честитаа свршувачката на

Read More

Позната е целосната програма за годинешниот Пиво фест во Прилеп кој ќе се одржува од 17 до 21 јули, а се очекуваат стотина илјади посетители. Организаторите најави одлични содржини во текот на сите четири фестивалски вечери, а како и изминатите години ќе има различни изведувачи

Read More

Комуникацискиот оператор Телеком ќе го прослави обединувањето на брендовите Т-Home и Т-Mobile со голема журка за корисниците на која ќе настапат големите музички ѕвезди Каролина, Северина и Дејвид Моралес на плоштадот, со бина поставена пред порта Македонија. Забавата ќе се одржи на 19 септември со

Read More