Tuesday, Jun 6, 2023
HomePosts Tagged "следен клуб"

Златан Ибрахимовиќ, еден од најдобрите центрафори во светот, вели дека веќе ја донел одлуката околу својата иднина и дека знае за кој клуб ќе настапува следната сезона. На Ибрахимовиќ за неколку дена му истекува договорот со Парис Сен Жермен, а медиумите речиси цела година шпекулираа

Read More