Friday, Apr 3, 2020
HomePosts Tagged "ракометната сениорска репрезентација на Македонија"

За шампионскиот тренер на Вардар, Раул Гонзалес, нема пауза тој мора да работи напорно како би ја направил Македонија уште посреќна, да ја однесе на Европското првенство во Хрватска кое ке се игра во 2018 година. Тој го објави поширокиот список на играчи а набрзо

Read More