Wednesday, Jun 23, 2021
HomePosts Tagged "претреси"

Денеска Кривичниот суд во Скопје треба да ги соопшти и последните одлуки по барањата за притвори против функционери на ВМРО-ДПМНЕ и поранешни министри, обвинети во случајот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство, пишува „Мета“. Станува збор за барањата за притвор на Никола Груевски, Мартин Протогер, Гордана Јанкулоска,

Read More