Tuesday, May 26, 2020
HomePosts Tagged "мачки"

Со најновото истражување митот дека мачките се себични и се умилкуваат кај луѓето само заради корист е разбиен. Најновото истражување, спроведено во март и објавено во списанието "Behavioural Processes" докажало дека мачките можат да бидат подеднакво пријателски расположени кон луѓето, исто како кучињата. Со ова,

Read More

Еден од најомилените алкохолни пијалоци отсега ќе биде достапно и за мачките. Виното е направено од најубавите состојки кое, како што вели компанијата Apollo Peak - „ги задоволува дури и најпребирливите мачки“.  Производот е направен од локална произведена мачкина трева (catnip) и органски произведена репка за

Read More