Saturday, Jan 9, 2021
HomePosts Tagged "Позитив"

Денешниот празничен ден за верниците од православна вероисповед донесува празнична атмосфера низ домовите, но и промена во временската ситуација над Македонија. Воздужното јужно струење и денеска ќе ни донесе високи денски температури на воздухот, како на минималната, така и на максималната граница. Временските прилики кои

Read More

Претпоследниот ден од годинава ни донесе почист воздух во најзагадените градови за да може на раат да ги прославиме празниците без секојдневните канцерогени честички на кои се навикнавме. Годинава која изминува беше навистина бурна за нас и нашата држава, политичките и безбедносни трубуленции кои ја

Read More

Позитив за мене значи полна батерија, позитив значи висока летна температура, позитив значи високо банковно салдо, позитив значи светлина од сонце, ама најважен позитив во овој момент ми е што се појави позитивен сајт. Поради првата новородена колумна на овој сајт би сакал да му

Read More