Monday, Jun 18, 2018
HomePosts Tagged "Комисија за лустрација"

Собранието на Република Македонија денеска го констатираше престанувањето на мандатот на Комисијата за верификација на факти, односно таканаречената Комисија за лустрација. Претседателот на Собранието Талат Џафери појасни дека Комисијата за верификација на фактите врз основа на член 5 став 3 од закон за престанување на важење

Read More