Wednesday, Jun 3, 2020
HomePosts Tagged "испраќа"

Вашингтон ќе распореди тенкови, артилерија и друга воена опрема во источна и централна Европа, во обид да ги убеди сојузниците од НАТО во загриженоста поради можна интервенција на Русија во Украина, рече американскиот секретар за одбрана Аш Картер. Картер кој се наоѓа во посета на Естонија,

Read More