Wednesday, Aug 12, 2020
HomePosts Tagged "devil firefish"

Опасниот вид на devil firefish или популарно наречена риба-лав е нова закана за туристите на Средоземното море бидејќи е смртоносна и може да ги убоде пливачите. Постои голема загриженост бидејќи е забележана во водите во Турција и Кипар во источниот Медитеран. Оваа инвазивна, граблива риба

Read More