Thursday, Sep 24, 2020
HomePosts Tagged "105 роденден"

Џек Рејнолдс од Честерфилд во Велика Британија, стана најстариот човек кој се возил на ролеркостер и така влезе во Гинисовата книга на рекорди. Иако има повеќе од 100 години и паравнуци, Џек е постојано во потрага по возбуда, пренесува "МИА". По возењето неговата ќерка Џејн која има

Read More