Thursday, Mar 22, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаСоцијалните проблеми отсликани преку моќни фотографии

Социјалните проблеми отсликани преку моќни фотографии

zenite

Пред да е предоцна…
pred da e
Ниту задното седиште не е безбедно.
Nitu zadnoto
Поспоро е подобро…
posporo
На секои 60 секунди изумира еден вид.
na sekoi
Само во Америка…
samo vo amerika
Ако умреш за твојата вера и тоа те прави маченик…
ako umiras
За некого Монт Еверест.
za nekogo mont
Врзи се!
vrzi se
Жените треба да бидат гледани како еднакви.
zenite
Пружи му рака на дивиот живот.
podaj
Научи прва помош пред да е предоцна.
prva pomos
Илјадници луѓе ги должат своите животи на донатори на органи.
organ
Сексуалните предатори можат да се кријат во смартфонот на вашето дете.
seksualni
Ако ти не ги храниш, тогаш кој?
if you dont
Ти не си скица, кажи НЕ на анорексијата!
kazine
Вози внимателно!
vozi vnimatelno
Цензурата кажува погрешна приказна.
cenzura
Стој на црвено!
stoj
Колку подологко го држиш детето со аутизам без помош, толку потешко ќе допреш до него.
autiz
Се се врти се сé враќа.
se se
Цунамито уби 100 пати повеќе луѓе од 11 септември
cunami
Работниците не се алат!
rabotnici
Погледни од двете страни.
pogledni
Исто куче, различен сопственик.
razlicni
Лајк не помага.
lajk
За бездомникот, секој ден е борба.
bezdom