Friday, Mar 23, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаСнегот ја обели Шара

Снегот ја обели Шара

Како што беше најавено падна првиот снег на високите планински места. МетеоПро доби прекрасни фотографии направени од планинарите од ПЕД „Аргентус Моунт“ од Тетово за време на минатиот викенд. Фотографиите се направени на трасата кон највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв (2747).
sneg
idilasneggg