Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеПаркирање на автобуска постојка – Дрскост или снаодливост

Паркирање на автобуска постојка – Дрскост или снаодливост

На социјалните мрежи се прошири сликата на две паркирани возила на автобуската постојка пред Симпо во Карпош што повлече лавина на негативни коментари за дрскоста на возачите кои го окупирале просторот наменет за патниците кои на ова жешко време може единствено таму да застанат под сенка. Што мислите вие за овој потег на паркирање.