Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиПамела Андерсон ќе биде последна „зајачица“ на Плејбој

Памела Андерсон ќе биде последна „зајачица“ на Плејбој

pam anderson playboy

Магазинот за возрасни Плејбој одлучи Памела Андерсон како една од најпознатите старлети кои некогаш се сликала за нив да биде последна на насловната страница по менување на политиката со која повеќе нема да се поставуваат слики од разголени жени. Провокативната убавица за прв пат ги красеше насловните страни на Плејбој во 1989 година по што нејзината кариера како старлета и актерка експлодираше, а јавноста беше опседната со облините на Памела. Последната „гола“ насловна на Плејбој ќе биде објавена на 11 декември.