Thursday, May 24, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаОвие корења ја претставуваат вистинската магија на природата!

Овие корења ја претставуваат вистинската магија на природата!

Врската помеѓу луѓето и природата е тешка, треба да ја штитиме но и да се штитиме од неа. Овие визуелно прекрасни фотографии од корења како покриваат „бетон“ покажуваат баш колку „софистицирана“ оваа врска е.

kore kore1 kore2 kore3 kore4 kore5 kore6 kore7 kore8 kore9 kore10 kore11 kore12 kore13 kore14 kore15

www.richard-seaman.com

www.richard-seaman.com