HomeДЕНЕШНАЕкономијаНови индустриски зони во Неготино и Велес

Нови индустриски зони во Неготино и Велес

Владата донесе одлука за финансирање на изградба на инфраструктура за нови индустриски зони во Велес и Неготино во висина од околу 300 илјади евра во надеж дека ќе се создадат соодветни услови за влез на компании и производствени капацитети во кои ќе има поголем број на работни места.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com