Monday, Jun 24, 2024
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНајубавите фотографии направени со дрон за 2017 година

Најубавите фотографии направени со дрон за 2017 година

The Dronestagram social network  ја објави листата од најубави фотографии за 2017 година.

Учесниците се натпреваруваа во 4 категории: Nature, Urban, People и Creativity.

Погледнете ги победничките фотографии.

Категорија: Nature

#1 фотогра : jcourtial

1st-Prize-winner-category-Nature-Provence-Summer-Trim-By-jcourtial-595ee745979e1__880

#2 фотограф: Calin StanThe-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee8761e512__880

#3 фотограф: Florian

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee88ca0d56__880

Категорија: Urban

#1 фотограф: bachirm

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee8ba83c58__880

#2 фотограф: alexeygo

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee8d3937d3__880

#3 фотограф: luckydron

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee8e7c0f81__880

Категорија: People

#1 фотограф: Martin Sanchez

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee8fd9ceff__880

#2 форограф: helios1412

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee913c8365__880

#3 фотограф: feelingmovie

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee928909c3__880

Категорија: Creativity

#1 форограф: LukeMaximoBell

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee94b8a2b1__880

#2 фотограф: rga

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee959258bd__880

#3 фотограф: macareuxprod

The-best-photos-taken-by-drones-in-2017-595ee96fb101b__880