Sunday, Jun 7, 2020
HomeДЕНЕШНАСветМонструозно: Џихадистите сварија живи луѓе во врел катран

Монструозно: Џихадистите сварија живи луѓе во врел катран

dzihadisti

Терористите на исламската држава на брутален начин погубија шест лица така што ги фрлија во буре со врел катран. Како што јавуваат светските медиуми, овој монтруозен случај на погубување се случил во џихадистичкиот команден центар во Ал – Шор во Ирак. „Шпионите“ кои се погубени биле жители на Мосул и наводно работеле за ирачката влада.

Припадниците на исламската држава од основањето на оваа терористичка организација своите противници јавно ги погубуваат на ужасни начини. Наводните шпиони најќесто ги фрлаат во врел катран, додека припадниците на ЛГБТ популацијата ги фрлаат од покрив на згради, а неретко на невини луѓе им отсекуваат глава.