Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаМладо момче се удави во Дојранското езеро

Младо момче се удави во Дојранското езеро

Момче се удави во Дојранското Езеро откако влегло да се капе со другарите. Според првичните информации, станува збор за Александар В. од Пехчево. Тројцата другари паднале од педалинка, но Александар не знел да плива, а другарите не успеале да го спасат.

.