Monday, Jun 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеМистериозна убавица го воодушеви регионот со селфи од Дубровник

Мистериозна убавица го воодушеви регионот со селфи од Дубровник

devojka dubrovnik

Социјалните мрежи може преку ноќ на некого да му донесат слава од 5 минути и тоа се случи со младата Ана Габриела која со селфи фотка од Дубровник привлече огромно внимание во регионот. Атрактивната фото блогерка прави репортажи за повеќе дигитални медиуми со секси фотки, но и импресивни слики од прекрасните туристички дестинации. Ана Габриела може да ја следите на социјалната мрежа Instagram.