Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Топла недела со доста облаци

МЕТЕО: Топла недела со доста облаци

Последниот ден од викендот ќе биде одбележан од доволно топло време, но со големо присуство на облаци иако не се предвидени силни врнежи од дожд. Во текот на утрото ќе не дочекаат пониски температури до 5 степени, а попладне откако ќе пројде малата нестабилност и силна облачност ќе следи потопло време со максимални 15 степени.