Wednesday, Aug 12, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосноМараја Кери го открила хотелот каде пуштаат само нејзина музика

Мараја Кери го открила хотелот каде пуштаат само нејзина музика

maraja keri

Поп пејачката Мараја Кери имала фантастична забава во хотел во Капри, Италија каде се пуштаат само нејзини песни. Уште при самиот влез во ресторанот каде имала вечера со нејзиниот свршеник Џејмс Пакер се слушала нејзина песна па помислила дека е само случајност.

maraja keri paker

Сопственикот на хотелот е всушност нејзиниот свршеник Пакер кој и подготвил големо изненадување бидејќи тој е нејзин најголем фан.