Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "песни"

Музичкиот состав „Фидбек Бенд“ неодамна го промовираше својот најнов видеозапис за третата по ред студиска песна насловена како „Влези во мојот живот“, а деновиве активно подготвуваат нов материјал. Во новиот материјал има преработка на македонски народни песни, но и регионални хитови. Целиот материјал се снима во

Read More

Поп пејачката Мараја Кери имала фантастична забава во хотел во Капри, Италија каде се пуштаат само нејзини песни. Уште при самиот влез во ресторанот каде имала вечера со нејзиниот свршеник Џејмс Пакер се слушала нејзина песна па помислила дека е само случајност. Сопственикот на хотелот е

Read More

Ристо Бомбата или Кристијан Габровски се враќа на сцената со две нови песни, по деценија ипол. И за двете теми планира да сними спотови, иако нагласува дека во оваа фаза од кариерата не чувствува предизвик да застане пред камера. Како што пишува Вистина, за овие два

Read More