Saturday, Apr 21, 2018
HomeИздвојувамеКога езерата ќе ке замрзнат се случува магија

Кога езерата ќе ке замрзнат се случува магија

Можеби езерата и базените изгледаат фино но вистинската магија се случува во зима. Замрзнатата вода креира извонредни форми. Надреален е фактот дека можеме да се движиме по оваа прекрасна креација на природата.
Сиберија, Русија
Ice Rider In Siberia, Russia
Езерото Абрахам, Канада
Bubbles Under The Ice Of Abraham Lake, Canada
Базен, Швајцарија
Pond In Switzerland
Сино мочуриште, Јапонија
Blue Pond In Japan
Дружби, Антартик
Lake Druzhby In Antarctica
Срмрзнати цвекиња на Арктик
Frost Flowers In The Arctic Ocean
Мочуриште, западен Орегон, Америка
Southern Oregon, USA
Езеро Мек Доналд, Америка – Езеро Абрахам Канада
Lake McDonald In Montana, USA & Abraham Lake In Canada
Абрахам, Алберта, Канада
Abraham Lake In Alberta, Canada