Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаФото: Дупка на Широк сокак „проголта“ камион

Фото: Дупка на Широк сокак „проголта“ камион

kamion

Камион полн со песок тежок 10 тони пропадна на битолски Широк сокак. Камионот е во сопственост на Јавното претпријатие „Нискоградба-Битола“, а пропаднал во дупката при изведување на градежни активности за канализациски приклучок. При попуштањето на плочките на Широк сокак камионот пропаднал во дупка длабока два метра.
kamion1