Sunday, Sep 27, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Фото) Дарија освојува медали но и машки погледи

(Фото) Дарија освојува медали но и машки погледи

15099617_1757234584497215_6527686872091590656_n

Дарија Димитријева, е руска уметничка гимнастичарка, која освојува медали и го одзема здивот. Поради неа овој спорт го пратат и луѓе кои се проѕеваа додека одеше на олимписките игри.

 

Из всех существующих ценностей, особое значение для меня играет правда и верность, верность своей семье, своим друзьям, своему человеку и слову. а в правде, как мы знаем огромная сила, потому что тот, кто прав- он в итоге все равно будет сильнее вас, а еще я глубоко убеждена в том, что нельзя обижать людей, которые относятся к вам с душой, просто потому, что эти обиды вернутся к вам потом от других людей и будут они сильнее в разы. не ошибайтесь, не врите и будьте верны во всем, берегите себя и своих близких и в конце-концов будете счастливы 🖤

A post shared by DARIA RADULOVA ( DMITRIEVA ) (@busi_22) on

Порано спортистките беа главно андрогени, или жаргонски кажано како машки. Некои од нив се дури и повеќе машки отколку женски, главно се должи на прекумерна употреба на машки хормони, кои помагаат во развојот на скелетните мускули. Потоа почна борбата против допингот и женственоста се врати на теренот и на сцена.

 

Еден од нив е Дарија , еден од најдобрите руски и светски уметнички гимнастичарки. Оваа убава девојка од Иркутск има освоено практично се што може да се освои, таа беше златна на Европското и Светското првенство и сребрена на Олимписките игри во Лондон 2012 година.

 

Во меѓувреме Дарија се омажи, роди син, па се разведе од хокеарот Александар Радулов, така што таа е сега сама, убава и слободна. А додека таа чека и бира меѓу безбројните удварачи, убавата Сибирка закачува слики на Инстаграм од кои ќе ви застане здивот.