Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФилмФилмски џубокс: Топ 5 филмови за месец јули

Филмски џубокс: Топ 5 филмови за месец јули

Летото е период на сонце, плажа, журки… и нови филмски премиери! Некои од долгоочекуваните филмови ќе започнат со прикажување токму од месец јули, а вие проследете ја топ 5 листата на најдобри филмови за овој месец.

Кои филмски наслови се кријат покрај веќеочекуваните “Terminator Genisys” и  “Minions”?

https://www.youtube.com/watch?v=naLje8swzWk