Wednesday, Jun 3, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРФилмТрејлерот за филмот „Mother! “ ќе ве остави без сон

Трејлерот за филмот „Mother! “ ќе ве остави без сон

Mother

„Mother! “ е американски психолошки хорор филм во режија на  Darren Aronofsky, главните ликови во филмот ги глумат  Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris и Michelle Pfeiffer.

Филмот ја следи приказната за пар сопружници кои живеат мирен живот во предградието, но тоа набрзо ќе се промени со пристигнувањето на еден мистериозен пар.

Премиерата на филмот ќе биде на 15ти септември.