Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаБлокада на патот Свети Николе – Овче Поле поради сообраќајка

Блокада на патот Свети Николе – Овче Поле поради сообраќајка

Сообраќајна несреќа на патот Свети Николе – Овче Поле доведе до блокирање на сообраќајот и бавна проодност на автомобилите се додека екипите на МВР не направат увид на местото. АМСМ во извештајот за состојбата на патиштата наведува дека речиси сите патни правци се проодни и со суви коловози, а мали прекини ќе има на локациите каде се изведуваат градежни работи, како што е на автопатот Кичево – Охрид.