Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаВлезете во магичниот свет на Шангај Дизниленд

Влезете во магичниот свет на Шангај Дизниленд

Подгответе се за фотографии кои ќе ви го одземат здивот – ова е Шангај Дизниленд, кој претставува шести забавен парк во светот и трет во Азија. Исто така, ова ќе биде првиот отворен Дизни парк после цели десет години.

дизни1дизни2Од дружба со омилените Дизни јунаци па сѐ до спортско-забавни реквизити, Шангај Дизниленд ги задоволува сите критериуми за незаборавно дружење. Паркот ќе опфати шест тематики: Mickey Avenue, Gardens of Imagination, Fantasyland, Adventure Isle, Treasure Cove and Tomorrowland.

дизни3дизни4Официјалното церемонијално отворање на паркот се очекува да биде пролет 2016 година.