Friday, Sep 25, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВладо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

IMG-eb0d3a25e788a8d5f0339b879bcbdabb-V

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“,  чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

https://www.facebook.com/FestivalMosaic/videos/486689438906083/ 

Покрај Владо на фестивалот ќе настапат Слаткаристика, Елита 5, Нокаут, Ферус Мустафов и Сам. Картите се во претпродажба по цена од 150 денари.

Бидете и вие дел од мозаикот!