Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Жаре се „сели“ на Телма – еве како успеа да стигне до таму

Видео: Жаре се „сели“ на Телма – еве како успеа да стигне до таму

Жаре ја промени телевизијата и во негов стил направи одлична најава. Од наредната сабота, 28 ноември, вашето омиленото шоу „Еден на еден“ почнува да се емитува на телевизија Телма во 19:15 часот. Погледнете како Жаре успеа да стигне до Телма.