Wednesday, Jul 8, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Сними порно филм, па стана пејачка

(Видео) Сними порно филм, па стана пејачка

iggyazalea

Австралиската пејачка Иги Азела може да се пофали со богата кариера, но исто така таа има и темна страна од својот живот. Таа со поранешниот дечко и менаџер Хеф Вајн снимила порно филм и му дозволила да го дистрибуира.

Според ТМЗ, Хеф Вајн изјави дека неговата Иги во 2009 година потпиша договор, еден дел од договорот помеѓу нив вели дека тој има право на “производство, продажба, дистрибуција и рекламирање на било кој нејзин видео запис.”

Во продолжение може да го погледнете нејзиното ново видео за песната “Mo Bounce“, додека да излезе нејзиното порно видео во јавноста.