Sunday, Jun 17, 2018
HomeИздвојувамеВидео: Славни личности за кои никој не верувал дека ќе успеат!

Видео: Славни личности за кои никој не верувал дека ќе успеат!

Некој избркан од школскиот тим во кошарка, некој проблеми со депресија и дрога, ова се неколку примери издвоени кои покажуваат дека доколку не се обидете нема ни да успеете! Навредени, разочарани и демотивирани, овие луѓе се пример за тоа како да се докаже спротивното! Се се може доколку се сака.