Tuesday, May 26, 2020
HomePosts Tagged "славни личности"

Иако восочните фигурни од славните личности понекогаш изгледаат речиси идентично, тоа не е случајот со новата скулптура на Бијонсе во музејот  Madame Tussauds. Погледнете и самите зошто фановите на оваа дива се збунети и не го оправдуваат изгледот на восочната Бијонсе. Но, секако Бијонсе не е едниствена славна

Read More

Притисокот под кој се наоѓаат славните личности најчесто ги доведува да подлегнат на нивните несигурности во врска со изгледот и да се променат, но не секогаш пластичните операции имаат резултат каков што посакуваме.

Read More

Секој ден сме сведоци на луксузниот живот што го живеат славните личности, огромни куќи, брзи автомобили, неворојатни патувања и скапата гардароба се само дел од работите кои сведочат за луксузот во кои уживаат славните. Доколку се прашувате кои познати личности се најмногу платени, погледнете го ова

Read More

Можеби се прашувате, како Адам Левин доби своја ѕвезда на Булеварот на славните, a Дензел Вашингтон, Џулија Робертс или Џорџ Клуни немат своја ѕвезда. Се покажа дека постапката за доделување на ѕвезди на Булеварот на славните е малку поинаква отколку што замислувавме. Секоја година “Hollywood Chamber

Read More

После минатогодишното признание дека е ХИВ позитивен, американскиот актер Чарли Шин зборуваше повеќе пати за тоа, а сега ги повика и другите славни личности кои се заразени со овој опасен вирус да го сторат истото. Според Чари Шин, би било подобро кога и другите славни

Read More

Некој избркан од школскиот тим во кошарка, некој проблеми со депресија и дрога, ова се неколку примери издвоени кои покажуваат дека доколку не се обидете нема ни да успеете! Навредени, разочарани и демотивирани, овие луѓе се пример за тоа како да се докаже спротивното! Се

Read More