Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) – Погледнете како се создава Мона Лиза од кафе

(Видео) – Погледнете како се создава Мона Лиза од кафе

ZA NASLOVNA

Мариа А. Аристидоу е креативен уметник. Фантастичен пример кој покажува дека уметноста не познава граници. Погледнете како се создава уметничко дело од мешавина на кафе . На создавањето ,, Мона Лиза од кафе Мариа А. Аристидоу работела цели 10 часа.