Monday, Oct 2, 2023
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаТемната страна на нашето општество претставена преку моќни фотографии

Темната страна на нашето општество претставена преку моќни фотографии

Овој неверојатен уметник преку низа илустрирани фотографии ни го претставува хоророт кој кружи околу нашето општество денеска.

Неговото има е Игор Морски,а неговите дела го провоцираат умот да размислува за работи кои секојдневно ги правиме, но не им обнуваме внимание.

Фотографиите се отворени за индивидуална интерпретација, но можеме сите да се согласиме дека се моќни, ни ги отвараат очите и го тераат нашиот ум да размислува подлабоко.

Портфолиото на Игор Морски може да го погледнете тука.

bottled-water broken-home caged-bird cellphones circle cockroack controlovertheworld dancing-684x1024 destination environment housewife junkyard littlegirl man nature puppet technology time wasting-time