Monday, Jul 6, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРТеатарВидео: Колку добро можеш да одглумиш? Пробај се во театар Чекори

Видео: Колку добро можеш да одглумиш? Пробај се во театар Чекори

teatar cekori

Алтернативниот театар Чекори кој својот жар и со генијалните изведби ја освоија публиката, го проширува својот актерски тим. Театар „Чекори“, од 5.04.2017 до 5.05 2017 ќе врши уписи на нови членови. Се работи, пред се за уписи за актери – аматери, почетници или со искуство. За повеќе информации во врска со уписите, на Фејсбук страната на театарот и на телефон 078 423 631, секој работен ден од 9 до 17 часот.

Погледнете го видеото и станете дел од одличната актерска екипа.