Friday, Mar 23, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Кога млазен авион ќе прелета покрај плажа

Видео: Кога млазен авион ќе прелета покрај плажа

Посетителите на плажата Пенсакола во Флорида беа вознемирени од прелетот на млазниот авион на акробатите Blue Angel на Американска воена авијација. Плажата е во близина на воената база од која прелетуваат моќните суперсонични авиони, но еден од пилотите најверојатно заборавил дека местото е омилено за одмор на многумина.

beach blue angel

Пилотот на Blue Angel направи опасен маневар со брзина од речиси 900 километри на час и од силината на турбините се разлетаа сите пешкири и чадори на плажата, што очигледно не го наруши расположениете, па погледнете го ова видео направено во виситнски момент.