HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Добра лекција за оние кои се паркираат на местата предвидени за инвалиди

Видео: Добра лекција за оние кои се паркираат на местата предвидени за инвалиди

Една добра лекција за оние кои се паркираат непрописно. Бразилец го паркирал својот автомобил на место означено за инвалиди, а кога се вратил до него имал што да види. Цел автомобил му бил излепен со сина хартија на која се гледа меѓународниот знак на луѓето со инвалидитет – човек во количка. Јавната порака, возачот очигледно ја сфатил, па налутен се обидел да ја отстрани хардијата, додека група луѓе му се смееле. Никогаш повеќе нема да му падне на памет да се паркира непрописно.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com