HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: 25 моми ќе се борат за еден ерген

Видео: 25 моми ќе се борат за еден ерген

На американската тв мрежа АBC ќе започне новата сезона на реалното шоу „Ерген“ во кое ќе влезат 25 нови девојки и млади жени кои се обидат да го шармираат и освојат среќниот ерген Бен Хигинс кој на крајот ќе треба да ја одбере својата избраничка со која ќе се ожени. Концептот за ова реално шоу сигурно ќе ви звучи банален и развратнички, но американците не се откажуваат и „Ергенот“ постојано бележи раст на рејтинзите, со тоа што дел од сезоните се посветени на една девојка на која и се доодворуваат 25 мажи. 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com