Friday, Mar 16, 2018
HomeГИГА БАЈТХај текVertu и Bentley со нов телефонски луксуз од Mulsanne Speed

Vertu и Bentley со нов телефонски луксуз од Mulsanne Speed

vertu-for-bentley-signature-touch

Новиот Vertu Signature ќе биде вториот телефон од ексклузивната соработка со Bentley, овој пат инспириран од најлуксузниот модел Mulsanne Speed со цена од 22 илјади долари која ќе може да си ја дозволат само ултра богатите.
vertu-signature-for-bentley-0

Ако досега не сте се запознеле со Vertu Signature телефоните треба да знаете дека тие не нудат ништо спектакуларно во хардверот или софтверот, туку се премногу скапи „играчки“ кои се продаваат во ограничени серии само за елитата. Vertu Signature за Bentley Mulsanne Speed тело од челик, Beluga црна кожа, а ќе биде обложен и со сафирни копчиња.

Извор: telefoni.mk